Om oss

Mäklare med fokus på Farsta

Hos oss hittar du erfarna och kunniga mäklare med god kunskap om Farsta. Vi vet var parkerna och lekplatserna ligger, var du kan hitta de bästa restaurangerna och hur långt det är till närmaste tunnelbana. Det är essentiellt vid försäljning och köp av hus och lägenheter att mäklarna kan området. Farsta är i ständig förändring, det byggs och rivs både här och där. Vi håller oss uppdaterade och vet vad för byggen som planeras där du ska sälja eller köpa.

Vi hjälper dig hitta hem

Det kan röra upp mycket känslor när man skall sälja, köpa eller flytta. Ofta kommer sig bostadsaffären av att något i livet har förändrats. Kanske har man fått ett nytt jobb eller börjat på en ny fas i ett förhållande? Kanske har barnen flyttat ut eller så väntar man tillökning. Det kan vara en blandning av anledningar till att man behöver flytta på sig. Vi kan garantera att vi med en stabil och trygg hand guidar dig genom det praktiska så att du kan fokusera på att ta hand om din familj, dig själv, ditt arbete och liv.

Goda erfarenhet av bostadsaffärer

Vår mäklarfirma kan ha en helhetssyn på din situation och på så sätt bistå dig på bästa sätt. Låt oss sätta dig i kontakt med våra kompetenta ekonomiska rådgivare. Tillsammans hoppas vi kunna skapa gynnsamma villkor så att detta ska blir ett steg uppåt i din bostadskarriär och en bra affär för dig.

Flera tjänster under samma tak

Hos oss hittar du inredare, stylister och fotografer som vet hur man lyfter fram din bostad på bästa sätt. De tar vara på både det stora och det lilla i ditt hus eller lägenhet. En fin presentation av en bostad kan vara helt avgörande för potentiella köpares intresse och beslut. Det visuella intrycket är viktigt hela vägen från bostadsannons till visning. De som vi jobbar med har god erfarenhet och vet precis hur man skall göra för att öppna upp och visa en bostad från dess bästa sida. Kontakta oss idag så kan vi berätta mer!

Kontakta oss, din mäklare i Farsta!