Sälja bostad i Farsta

Det börjar med värdering

Om du kontaktar oss för att du funderar på att sälja så kommer vi hem till dig och värderar din bostad. Vi gör det utan att du binder dig till att anlita oss som mäklare eller sälja din lägenhet eller hus. Vid en värdering fastställer vi ett rimligt utgångspris utifrån det vi sett och det vi vet om bostaden. Efter det får du tänka efter i lugn och ro tills du bestämt dig om du vill gå vidare med en försäljning.

Att sälja bostad i Farsta

Att sälja sin bostad kan vara roligt och spännande. Det kan kännas som om det är ett stort företag men vi är med under hela resan. Ni kan känna er trygga med oss som mäklare, det här är något som vi gör varje dag! Vi hoppas att ni skall tycka att försäljningen av er bostad är en bekväm och smidig affär. Om ni behöver ekonomisk rådgivning går det att ordna via våra kollegor då vi är en del av Länsförsäkringar.

 


mäklare farsta

Inredning och styling

De flesta anlitar idag professionella stylister och inredare inför en bostadsförsäljning. En genomtänkt presentation av din lägenhet ökar chansen till att du får din bostad såld till ett högre pris än utan styling. Vi rekommenderar generellt den här tjänsten. Våra homestylingmedarbetare vet hur de ska göra det bästa av er bostad så att den blir tilltalande för en bred skara av potentiella köpare.

Fotografering

När bostaden är stylad är det ett bra tillfälle att ta bilder av ert hem som sedan kan användas i annonser. Fotograferna vi jobbar med är erfarna och vet hur man skall lyfta fram detaljer som fångar köpares uppmärksamhet. Idag får de flesta sitt första möte med en ny bostad genom Hemnet eller liknande webbsida så det är viktigt att bilderna ger en tydlig bild av bostaden och skapar intresse.

Visning av bostad i Farsta

När man ska ha visning är det bra om bostaden kan vara kvar i det stylade skicket. Att det är någorlunda städat och undanplockat är också bra. De som kommer och tittar på bostaden kommer antagligen öppna garderober och skåp för se vilka förvaringsutrymmen som finns. Eftersom vi har bra koll på Farsta kan vi informera om området, vad det finns för kollektivtrafikförbindelser, skolor och annat som kan vara av intresse för potentiella köpare.

Diskret försäljning

Vi kan ordna en diskret försäljning om man inte vill ha en öppen försäljning av bostaden.
I så fall hör vi av oss till köpare som uttryckt intresse för den typen av lägenhet eller hus som skall säljas. Vi har ett brett kontaktnät och kan nå många intressenter. Hör av dig till oss om du har några frågor kring hur en diskret försäljning kan gå till!

Vi hittar rätt köpare!