Värdera bostad i Farsta

Kostnadsfri värdering av din bostad

Vi kan hjälpa dig med en kostnadsfri värdering utan att du förbinder dig att sälja. Det går till så att vi kommer hem till dig för ett första möte och ser oss omkring i din bostad. Vi vet vad de flesta söker efter när de skall leta efter ett nytt hem och kan ge en korrekt värdering utifrån våra kunskaper och tidigare erfarenheter kring Farstas bostadsmarknad.


Boka värdering
Jag godkänner integritetspolicy.

(Lämna tom)


Läget är allt!

Bostadens läge är otroligt viktigt. Ofta kan man renovera och bygga om inne i huset eller lägenheten om det är något man är missnöjd med där, men det går ju givetvis inte att flytta hela bostaden. Sådant som brukar räknas som “bra läge” är närhet till naturområden som vatten, park eller skog, närhet till skolor och arbetsplatser, samt hur fort man kan ta sig in till de centrala delarna av Stockholm med bil eller kollektivtrafik.

mäklare farsta

När vi ska göra en värdering är det bra för oss att veta vad det finns för tillgångar i huset. Finns det hiss? Vissa bostadsrätter har övernattningslägenheter, har ni kanske också en sådan? Hur många och stora förråd finns det? Allt sådant som rör huset och bostaden behöver tas i beaktning.

Det finns en köpare till varje bostad. Vi finns här för att du ska hitta köparen som verkligen uppskattar din lägenhet eller villa och betalar därefter!

Öka värdet på din bostad

Skicket på bostaden spelar in när vi gör vår värdering. Man vinner mycket på att det ser vårdat och fräscht ut vid en potentiell visning. Om vi tror att det skulle kunna hjälpa er med en enklare ytrenovering för att höja värdet så säger vi till i god tid så du kan förbereda det som du vill och känner för. Hur än din bostad ser ut så kan de stylister, inredare och fotografer som vi samarbetar med lyfta fram de bästa sidorna. De vet hur man tar vara på detaljer som gillas av de flesta köpare.

Rådgivning inför en bostadsaffär

Vi erbjuder även ekonomisk rådgivning inför en bostadsaffär. Våra kollegor hjälper er med bolån, lånelöfte och försäkringar så ni är trygga hela vägen hem till ert nya boende. Kontakta oss idag för mer information eller för att boka en kostnadsfri värdering av er bostad!

Boka en kostnadsfri värdering idag!